Dolan's Cadillac   3 nov 2009
Inlay van Dolan's Cadillac
 
Genre: Thriller
Acteurs: Christian Slater
Wes Bentley
Speelduur: 89 minuten
Te huur op:     
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Tijdens een buitenrit in de woestijn even buiten Las Vegas kruist Elizabeth Robinson samen met haar paard het pad van vrouwenhandelaar Jimmy Dolan (Christian Slater). Dolan bekijkt op dat moment een nieuwe lading en die is niet naar zijn zin en als Jimmy Dolan  het niet naar zijn zin heeft, dan moet alles en iedereen in zijn buurt goed oppassen. Elizabeth is er getuige van hoe Dolan uit zijn vel kan schieten, want voor haar ogen pleegt de kleine crimineel een drievoudige moord. Elizabeth weet te vluchten, maar als ze thuis komt, heeft Dolan al een niet mis te verstane boodschap voor haar achtergelaten. Ondanks het feit dat ze doodsbang is, besluit Elizabeth tegen Dolan te getuigen, want iemand moet dit beest achter slot en grendel zetten. Ze tekent daarmee haar eigen doodsvonnis, want Dolan accepteert geen rondlopende getuigen en zal er alles aan doen om haar op tijd uit te schakelen.

Dolan’s Cadillac is gebaseerd op een verhaal van Stephen King en die heeft voor de kijker altijd wel een paar leuke verrassingen in petto. Het leuke aan King is dat je nooit echt weet welke richting het verhaal op gaat. King heeft al zo veel en zo gevarieerd geschreven dat het zo’n beetje alle kanten uit kan, zowel bloederig (Carrie), sadistisch (Thinner) als puur inhoudelijk (The Shawshank Redemption). Laat je verrassen…

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...