De Kleine Vampier   31 jan 2018
Inlay van De Kleine Vampier
 
     
 
Screenshot van De Kleine Vampier   Screenshot van De Kleine Vampier   Screenshot van De Kleine Vampier
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Rasmus Hardiker
 Amy Saville
 Jim Carter
Speelduur: 83 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Tony houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Tony vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!

 

De Kleine Vampier is een voor Europese begrippen behoorlijk dure animatiefilm die op BD ook in een 3D-versie te zien is. Beide staan samen op 1 schijf. Hij is er Engels gesproken met ondertiteling en in de Nederlandstalige versie horen we stemmen van o.a. Buddy Vedder en Britt Scholte.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...