Daddy's Home 2   4 apr 2018
Inlay van Daddy's Home 2
 
     
 
Screenshot van Daddy's Home 2   Screenshot van Daddy's Home 2   Screenshot van Daddy's Home 2
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Will Ferrell
 Mark Wahlberg
 Mel Gibson
Speelduur: 100 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In de sequel van de bioscoophit uit 2015 werken vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) samen aan een perfecte Kerstmis voor hun kinderen. Hun nieuwe partnerschap wordt op de proef gesteld als Dusty's traditionele, macho vader (Mel Gibson) en Brads zachtaardige vader (John Lithgow) net op tijd arriveren om de feestdagen op stelten te zetten.

 

Oké, het verhaal van deze tweede Daddy's Home speelt zich af tijdens de kerst, maar dat betekent verre van dat dit een kerstfilm is. Office Party was ook zo'n voorbeeld, gewoon een hele leuke film die zich, net als de eerste twee films uit de Die Hard-franchise, tijdens de decembermaand afspeelt. De vier heren maken het weer heel erg bont in een heerlijke film met een even heerlijke interactie tussen de vaders en zonen. Mel Gibson en John Lithgow zijn een heerlijke aanvulling van de twee jongere kemphanen. Top!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...