Central Intelligence   6 dec 2016
Inlay van Central Intelligence
 
     
 
Screenshot van Central Intelligence   Screenshot van Central Intelligence   Screenshot van Central Intelligence
 
     
 
   
Genre: Komedie, Actie
Acteurs: Dwayne Johnson
†Kevin Hart
†Danielle Nicolet
Amy Ryan
Jason Bateman
Aaron Paul
Melissa McCarthy
Speelduur: 110 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Calvin Joyner (Kevin Hart) was twintig jaar geleden de populairste jongen van de school, degene waarvan iedereen verwachtte dat hij het heel ver ging schoppen. Nu er een reŁnie is georganiseerd, is hij dan ook niet zo heel enthousiast om daar naar toe te gaan, want het leven heeft tot nu toe nog niet dat gebracht wat ook Calvin er zelf van had verwacht. Klasgenoot Robbie Wheirdicht (Dwayne Johnson) kijkt wel uit naar de reŁnie. Hij was vroeger de pispaal van de school en waar Calvin piekte in zijn laatste jaar is de piek van Bob pas later gekomen. Hij heeft zijn naam veranderd in Bob Stone en als Calvin via Facebook een vriendschapsverzoek krijgt, weet hij dan ook niet direct met wie hij te maken heeft. Diezelfde avond kletsen beide ex-klasgenoten bij in de kroeg en Calvin is extreem verbaast wanneer Bob binnen komt. Bob is uitgegroeid tot een enorme ‘hunk' en de rollen zijn eigenlijk helemaal omgedraaid. Omdat hij niet direct een slaapplek heeft, belandt Bob die avond bij Calvin op de bank en het lijkt het begin van een bijzondere vriendschap. Maar die vriendschap krijgt de volgende ochtend een flinke deuk als de CIA voor de deur staat en Calvin een aantal behoorlijk verontrustende dingen te horen krijgt. En dat is nog maar het begin van wat een hele slechte dag gaat worden als Bob hem meeneemt op een levensgevaarlijke missie waarbij ze niet alleen de CIA maar ook allerlei andere levensgevaarlijke elementen achter zich aan krijgen...

De combinatie van Kevin Hart en Dwayne Johnson is natuurlijk perfect voor comedy en het is dan alleen de vraag hoe ver men daar mee gaat. Het antwoord op die vraag is gelukkig positief. Kevin Hart is een paar keer iets teveel Kevin Hart, maar voor de rest is Central Intelligence een uiterst grappige actie-komedie waarin vooral Johnson weer een hele leuke kant van zichzelf laat zien. Hij is dan wel heel groot, gespierd en stoer, hij heeft uiteindelijk toch ook maar een klein hartje en vooral de dames zullen smelten.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...