Brothers For Life   25 mei 2018
Inlay van Brothers For Life
 
     
 
Screenshot van Brothers For Life   Screenshot van Brothers For Life   Screenshot van Brothers For Life
 
     
 
   
Genre: Actie-Thriller
Acteurs: Bruce Willis
 Cole Hauser
 Shawn Ashmore
Speelduur: 86 minuten
Te huur op:     
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Rechercheur James Avery (Bruce Willis) is vrijwel iedere dag getuige van het menselijke drama dat wordt veroorzaakt door de vrouwenhandelaren die hij probeert te bestrijden. Binnen dat werk kruist hij het pad van broers Deklan, Brandon en Roman McGregor (Cole Hauser, Shawn Ashmore en Ashton Holmes) die wanhopig op zoek zijn naar Roman's ontvoerde verloofde Mia. De drie broers hebben vrijwel direct na de ontvoering een safehouse van de mensenhandelaren gevonden en uiterst hardhandig enkele slachtoffers bevrijd, maar Mia zit er helaas niet bij. Aan de ene kant is Avery wel gecharmeerd van de aanpak van de McGregor-broers, maar officieel moet hij hen manen de zaak niet eigenhandig te blijven onderzoeken. Het is aan de politie om Mia weer veilig terug te brengen. Maar Avery weet als geen ander dat Roman's verloofde in handen van de bende, met aan het hoofd de al jaren ongrijpbare Max Livingston (Mike Epps), geen fijne toekomst tegemoet gaat. Als hij dan ook nog eens hoort dat Livingston een deal met het openbaar ministerie heeft gemaakt en wellicht de dans ontspringt besluit hij een oogje dicht te doen en het drietal, waarvan er twee ervaren ex-militairen van het elite Ranger-korps zijn, hun gang te laten gaan...

 

De originele titel van deze zeer gewelddadige film is Acts Of Violence en dat zegt eigenlijk meer over de inhoud dan Brothers For Life. Want dit is een behoorlijk gewelddadige film waarin niets en niemand gespaard blijft en juist dat maakt dit een interessante film in de sfeer van Taken. Zij het dat er nu drie meedogenloze jagers zijn, waarvan twee al andere oorlogen uit hebben gevochten in landen als Irak en Afghanistan. Zeker de moeite waard.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...