Boss Baby 2: Family Business   1 dec 2021
Inlay van Boss Baby 2: Family Business
 
     
 
Screenshot van Boss Baby 2: Family Business   Screenshot van Boss Baby 2: Family Business   Screenshot van Boss Baby 2: Family Business
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm, Komedie
Acteurs: Alc Baldwin (stem)
James Marsden (stem)
Amy Sedaris (stem)
Eva Longoria (stem)
Jeff Goldblum (stem)
Lisa Kudrow (stem)
Jimmy Kimmel (stem)
Speelduur: 107 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Ted Templeton mag nu dan wel een succesvolle directeur zijn, maar hij flitst terug naar zijn verleden als Boss Baby wanneer hij en zijn broer Tim hun oude rivaliteit hervatten en een schokkende ontdekking doen! Tims dochtertje Tina heeft oom Teds baan als undercover BabyCorp-agent gerfd en om het snode plan te dwarsbomen dat baby's in snotneuzen verandert, heeft ze de hulp van beide broers nodig! Ted en Tim worden weer kinderen en ervaren de ware kracht van familie in dit totaal van de pot gerukte avontuur!

Deze tweede The Baby Boss-film is weer prachtig gemaakt, vol grappen en grollen en ook een lekker stuk actie en avontuur. Het is dan ook niet vreemd dat jong en oud hier plezier aan gaan beleven. Mede ook omdat in de Engelse versie de stemmen van Alec Baldwin, James Marsden, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel te horen zijn.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...