Bella Donna's   2 feb 2018
Inlay van Bella Donna's
 
     
 
Screenshot van Bella Donna's   Screenshot van Bella Donna's   Screenshot van Bella Donna's
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Manuel Broekman
 Robert de Hoog
 Hinda Ferjani
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De door haar vriendinnen als saai en oerdegelijk omschreven Amy (Kiki van Deursen), die nog steeds op zoek is naar de ware liefde, heeft samen met haar beste vriendinnen Jasmijn (Carolien Spoor), die met haar relatie een beetje op een dood spoor zit, en de meer vrijgevochten Sasha (Eva Laurenssen), die niet uitgepraat raakt over mannen en seks en kan vloeken als een bouwvakker, een bijzondere taak te volbrengen. Hun hartsvriendin Bella is kort geleden overleden en uit een soort van eerbetoon besluiten de drie Bella's onvoltooide bucketlist verder af te werken. Maar daar staan best aparte dingen op van iets simpels als leren dansen tot aan met een paard door de KFC drive galopperen. Maar ze besluiten een poging te doen en ontdekken gaandeweg dat grote uitdagingen als parachute springen, illegaal straat-racen en een Brazilian wax veel eenvoudiger zijn dan Bella's ultieme wens te vervullen. Want gelukkig worden in de liefde is ook niet zomaar voor iedereen weggelegd...

 

Bella Donna's is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties. Dat gaat allemaal natuurlijk gepaard met veel bloot en grof taalgebruik, maar dat is typisch voor dit genre. Van de makers van Bon Bini Holland, Ja Ik Wil en Homies.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...