All The Devil's Men   6 dec 2018
Inlay van All The Devil's Men
 
     
 
Screenshot van All The Devil's Men   Screenshot van All The Devil's Men   Screenshot van All The Devil's Men
 
     
 
   
Genre: Actie-Thriller
Acteurs: Sylvia Hoeks
 Milo Gibson
 William Fichtner
Speelduur: 93 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

CIA-moordenaar Jack Collins (Milo Gibson) heeft zojuist met kunst en vliegwerk een gecompliceerde opdracht uitgevoerd als hij voor een volgende belangrijke opdracht naar London moet vertrekken om te beletten dat Terry McKnight, een oud-collega die zich tot de Islam heeft bekeerd en in de klauwen van IS terecht is gekomen, een nog onbekende deal sluit met een groep voormalig FSB-officieren. Samen met oudgediende Mike Brennan (William Fichtner), coördinator Leigh Allen (Sylvia Hoeks) en commando Pete Samuelson wordt de jacht op McKnight geopend en hun opdracht is duidelijk; McKnight mag de Britse hoofdstad niet levend verlaten. Maar de lastige en gevaarlijke klus krijgt vrijwel direct na aanvang een nog gevaarlijkere wending als blijkt dat McKnight op een kernwapen jaagt en het feit dat een ingehuurde contactpersoon minder betrouwbaar is dan ze hadden kunnen vermoeden...

 

Zelfs met een volle baard zien we duidelijk dat Milo Gibson een beroemde vader heeft. Als zoon van (voormalig) superster Mel Gibson heeft deze jonge acteur natuurlijk een gemakkelijkere start gehad en zijn naam zal zeker meegeholpen hebben om de hoofdrol te bemachtigen in deze actie-thriller. Binnen dit genre draait het allemaal om spanning en actie en vooral dat laatste is hier heel erg goed vertegenwoordigd. All The Devil's Men is dan wel geen grote Hollywood-productie, het is een film die lekker wegkijkt in een genre waar we niet heel veel films meer tegen komen, dus absoluut de moeite waard, al wat het maar om Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049), Neerlands nieuwste trots in Hollywood, aan het werk te zien.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...