Aftermath   11 jan 2018
Inlay van Aftermath
 
     
 
Screenshot van Aftermath   Screenshot van Aftermath   Screenshot van Aftermath
 
     
 
   
Genre: Speelfilm
Acteurs: Arnold Schwarzenegger
 Scoot McNairy
 Maggie Grace
Speelduur: 87 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Bouwvakker Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger) krijgt vlak voor de kerst het slechts denkbare nieuws dat een echtgenoot en vader kan krijgen. Zijn vrouw en zwangere dochter zijn omgekomen bij een vliegtuigdrama en dat nieuws laat de altijd zo opgewekte Roman volkomen reddeloos achter. Roman is in één klap alles wat hem dierbaar is kwijt, een gevoel van wanhoop dat op een geheel andere manier ook binnen komt bij luchtverkeersleider Jake Bonanos (Scoot McNairy). Die is door een samenloop van omstandigheden medeverantwoordelijk voor het neerstorten van twee vliegtuigen die op 6000 voet met elkaar in botsing zijn gekomen en ineens moet Jake leven met de gedachte dat hij een factor is geweest dat honderden passagiers en bemanningsleden zijn omgekomen. Beide mannen worstelen ieder op hun eigen manier met wat er is gebeurd, de één verscheurd door verdriet, de ander door schuldgevoel. Beide mannen zakken daardoor steeds verder weg in hun uitzichtloze situatie en het is gewoon een kwestie van tijd wie als eerste ontploft...

 

Aftermath toont ons twee mannen die ieder op hun eigen manier met een tragedie omgaan en je kunt je als kijker in hun beider positie verplaatsen. Ondanks het feit dat dit geen thriller is, is er toch sprake van een zekere spanning, want hé, het blijft Arnold Schwarzenegger. Die laat hier zien dat hij zeer verstandig omgaat met zijn rol als ouder wordende acteur en hij concentreert zich hier dan ook niet op zijn ooit zo indrukwekkende fysieke filmkwaliteiten maar puur op zijn kwaliteit als acteur. En dat is hier prima in orde en op die manier kan Arnie nog jaren mee.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...