Accident Man   14 mrt 2018
Inlay van Accident Man
 
     
 
Screenshot van Accident Man   Screenshot van Accident Man   Screenshot van Accident Man
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: Scott Adkins
Ray Stevenson
Ashley Greene
Ray Park
David Paymer
Michael Jai White
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Mike Fallon (Scott Adkins) is lid van een soort van huurmoordenaarscollectief waarin ieder lid zijn eigen specialiteit heeft. Mike weet altijd heel vakkundig zijn opdrachten als zelfmoord of een ongeluk af te doen, vandaar dat zijn mede-killers hem kennen als de Accident Man. In hun club de Oasis, beheert door gepensioneerd moordenaar Big Ray (Ray Stevenson), komen ze regelmatig bij elkaar en het is echt een zeer bont gezelschap. Carnage Cliff is een wildeman, een bruut die zeer gewelddadig te werk gaat, ideaal als er een duidelijke boodschap moet worden overgebracht. Poison Pete heeft vergiftiging als specialiteit en dit nare mannetje heeft deze gluiperige manier van moorden tot een kunst verheven. Mick en Mac zijn ex-special forces, goed getrainde huurlingen voor wie geen klus te zwaar of gevaarlijk is en ook zij hebben zo hun manieren om van de radar af te blijven. Jane The Ripper is een aantrekkelijke pittige tante die haar slachtoffers eerst in een comprimerende positie brengt alvorens ze met haar Samurai-zwaard gehakt van ze maakt. En dan is er nog Finicky Fred, een moordenaar met een extreem goed oog voor detail en de man die verzot is op het verzinnen van nieuwe manieren om iemand te vermoorden. Milton (David Paymer) is het zakelijke brein van de organisatie, de persoon die de opdrachten aanneemt en verdeelt op basis van het gewenste eindresultaat. Het is een lekker stel zo samen en over het algemeen zijn de onderlinge verhoudingen prima, maar dat verandert als Mike's ex-vriendin wordt verkracht en vermoord en hij binnen zijn eigen gelederen op zoek moet naar de dader...

 

Actie en martial arts, dat is waar Scott Adkins om bekend staat en hij kan zich hier flink uitleven. Accident Man heeft een beetje de opzet van een graphic novel, tenminste als je kijkt naar de personages en de manier waarop die in het eerste deel aan de kijker worden voorgesteld. Het is daarbij allemaal zeker zo gewelddadig als films in dat sub-genre, dus die vergelijking is goed om te maken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...