A Simple Favor   25 jan 2019
Inlay van A Simple Favor
 
     
 
Screenshot van A Simple Favor   Screenshot van A Simple Favor   Screenshot van A Simple Favor
 
     
 
   
Genre: Mysterie, Midaad
Acteurs: Anna Kendrick
Blake Lively
Henry Golding
Speelduur: 112 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Ze zijn de meest onwaarschijnlijke vriendinnen, maar toch lijkt er een goede klik te zijn tussen carrièrevrouw Emily (Blake Lively) en haar complete tegenpool, de wat truttige en behoeftige huismus/vlogster Stephanie (Anna Kendrick). De twee zijn nog niet zo heel lang geleden met elkaar in contact gekomen via hun zoontjes Miles en Nicky en vooral Stephanie is all-in gegaan voor haar nieuwe beste en enige vriendin. Het is een vriendschap die niet echt in balans is, want waar Stephanie wanhopig probeert Emily met van alles ter wille te zijn, behandelt Emily haar niet echt netjes. Als Emily op een dag Stephanie om een gunst vraagt, staat Stephanie natuurlijk direct klaar; niet te beroerd om weer even op Nicky te passen. Maar wat een middagje oppassen zou moeten zijn, mondt uit in een paar dagen en zowel Stephanie als Emily's echtgenoot Sean maken zich al snel grote zorgen. Aan alle onzekerheid komt een eind als Emily dood wordt gevonden, maar daarmee is het mysterie rondom haar verdwijning en haar toch opmerkelijke leven nog lang niet opgelost...

 

Anna Kendrick en Blake Lively zijn twee totale tegenpolen en dat werkt perfect in deze thriller/moordmysterie waarin niets is wat het lijkt. Het zijn hun uitgesproken karakters die uitermate goed passen in het verhaal en beide dames zijn dan ook echt perfect gecast. Het verhaal is goed uitgewerkt en biedt de kijker zowel sinistere als grappige momenten, want humor is absoluut onderdeel van het geheel en het is die goed uitbalanceerde mix die van A Simple Favor een absoluut meer dan heerlijke film maakt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...