Hell Ride   10 feb 2009
Inlay van Hell Ride
 
 
Genre: Thriller
Acteurs: Larry Bishop
Eric Balfour
Vinnie Jones
Dennis Hopper
David Carradine
Michael Madsen
Speelduur: 76 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Naar verwachting zal een groot deel van de mannelijke kijkers van Hell Ride direct gaan sparen voor een motor, een zwart leren jack kopen en zich bijbehorende baard en ongepaste manieren aan laten meten. De film toont namelijk een biker-leven dat voor veel mannen gelijk staat aan de hemel op aarde, want het bevallige vrouwvolk is bijna niet te tellen. Allemaal gewillig en heel mooi en schaars tot helemaal niet gekleed. Je moet het geweld er dan maar bij accepteren, want dat is de keerzijde van het leven dat hier wordt geschetst.

Als president van motorbende The Victors staat Pistolero in hoog aanzien bij de overige leden. Toch is zijn macht tanende als bekend wordt dat een oude vete tussen hem en de leiders van de machtige 666-bende mogelijk tot een oorlog kan leiden. De 666-leiders, The Deuce (David Carradine) en Billy Wings (Vinnie Jones) zijn serieuze tegenstanders en niet alle leden van The Victors zijn gerust op een goede afloop. Pistolero vertrouwt daarom op The Gent (Michael Madsen) en de jonge Comanche, alsmede op oudgediende Eddie Zero (Dennis Hopper).

De hele film ademt de stijl uit van Quentin Tarentino die dan ook optreedt als executive producer. Enkele vaste Tarantino-gezichten zijn weer van de partij, waaronder Michael Madsen en David Carradine. Met hoofdrolspeler/regisseur Larry Bishop werkte Quentin eerder samen aan Kill Bill 2 en ook Dennis Hopper en Vinnie Jones passen wel in het Tarantino-profiel. Smullen voor de fans van dit type film en veel toegankelijker dan het Planet Terror/Death Proof-duo.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...