P.S. I Love You   26 aug 2008
Inlay van P.S. I Love You
 
 
Genre: Speelfilm
Acteurs: Hilary Swank
Gerard Butler
Lisa Kudrow
Gina Gershon
Speelduur: 123 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,2
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Gerry (Gerard Butler) en Holly (Hilary Swank) zijn twee compleet verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende ideeŽn over hoe hun toekomst er uit zou moeten zien. Af en toe springen de vonken er flink vanaf, maar aan het eind van de dag beseffen ze toch weer hoe gelukkig ze met elkaar zijn. Als Gerry onverwacht ziek wordt en blijkt dat hij niet lang meer te leven heeft, beseft Holly dat ze zonder hem eigenlijk niet verder kan. Gerry, die zijn vrouw door en door kent, heeft hier een creatieve oplossing voor gevonden. Na zijn dood probeert hij Holly te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze weer verder gaat met haar leven.
Op haar 30ste verjaardag ontvangt ze een brief van hem samen met een ingesproken bericht, waarin hij haar verteld wat hij de komende maanden voor haar in petto heeft. Die avond moet ze met haar vriendinnen de bloemetjes buiten gaan zetten en Holly volgt met frisse tegenzin de wens op van haar overleden man. Zo gaat het een aantal maanden verder en Holly wacht elke dag vol spanning op het volgende teken van leven. Haar moeder (Kathy Bates) is bang dat Holly op deze manier haar verdriet niet verwerkt en hoopt eigenlijk dat er een eind komt aan de levering van brieven. Uiteindelijk krijgt Holly de laatste brief en daarna moet ze in staat zijn om op eigen benen haar toekomst in te gaan.


P.S. I Love You is een leuke romantische speelfilm met een hoop bekende namen, zoals Kathy Bates, Gerard Butler, Hilary Swank, Harry Connick Jr. en Gina Gershon. Lisa Kudrow (Phoebe uit Friends) speelt de vriendin van Holly en haar gedrag tijdens de begrafenis van Gerry is erg leuk. Veel komische momenten, maar ook treurige. De onderliggende boodschap dat liefde ook voort duurt na de dood, is natuurlijk de romantische noot.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...