Butterfly On A Wheel   26 feb 2008
Inlay van Butterfly On A Wheel
 
 
Genre: Speelfilm, Thriller
Acteurs: Maria Bello
Gerard Butler
Pierce Brosnan
Speelduur: 86 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Waar zouden we zijn zonder de…….. videotheek. Een film als Butterfly On A Wheel haalde in Nederland de bioscoop niet eens en dan zijn wij er om dit meer dan fantastische product aan je te verhuren. Butterfly On A Wheel past in het rijtje waar je ook films als Fracture en 88 Minutes in tegen komt, films die in de videotheek pas het grote publiek bereiken. Huur ‘m en geniet van een spannende avond met topacteurs als Pierce ‘007’ Brosnan, Maria Bello en Gerard ‘300’ Butler.

Het leven van reclameman Neil Randall (Gerard Butler) loopt op rolletjes. Hij haalt het één na het andere topaccount binnen en na de zoveelste klapper staat er een promotie voor de deur. Samen met zijn beeldschone vrouw Abby (Maria Bello) en hun dochtertje Sophie leidt hij een prachtig bestaan, maar aan dat bestaan komt een abrupt eind als een onbekende man (Pierce Brosnan) hem en zijn vrouw in gijzeling neemt en hen vertelt dat een medeplichtige Sophie mee heeft genomen. Deze man weet tot op de dollar hoeveel geld Neil op zijn rekening heeft staan, maar geld is niet waar het hier om draait. Hij weet ook dat Neil gefraudeerd heeft om sommige accounts binnen te halen, maar de man heeft zakelijk niets met Neil of zijn bedrijf te maken. Het drijft het echtpaar tot waanzin, want niets lijkt genoeg om deze geraffineerde, maar tegelijkertijd woedende man tot bedaren te brengen….

We zeggen niets meer dan dat je deze film gewoon blind moet huren. Hoe minder je er over weet, des te meer zal je er van genieten. Je krijgt er geen spijt van.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...