Resident Evil: Afterlife 3d   28 dec 2010
Inlay van Resident Evil: Afterlife 3d
 
     
 
Screenshot van Resident Evil: Afterlife 3d   Screenshot van Resident Evil: Afterlife 3d   Screenshot van Resident Evil: Afterlife 3d
 
     
 
   
Acteurs: Milla Jovovich
Wentworth Miller
Ali Larter
Kim Coates
Speelduur: 97 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5
 
Deel deze film: Tweeten  

In hun pogingen om overlevenden van het T-virus te vinden en in veiligheid te brengen, komen Alice (Milla Jovovich) en Claire (Ali Larter) in het volledig verwoeste Los Angeles terecht. Daar landen ze met een tweepersoons vliegtuigje op het dak van een gevangenis waar een klein groepje overlevenden de zombies van zich af heeft weten te houden. De groep is te groot om ze weer mee te nemen en Alice zal dan ook een andere uitweg moeten zoeken. Tijdens haar zoektocht stuit ze op Chris Redfield (Wenthworth Miller uit Prison Break die dus ook nu weer achter de tralies zit) en hij heeft de sleutel die Alice in staat stelt The Umbrella Company een zware slag toe te brengen.

Deze vierde Resident Evil-film is gefilmd in het door James Cameron voor Avatar ontwikkelde 3D-kamerasysteem en dat is ook heel goed te zien. Op zowel de DVD als de Blu Ray kan men door middel van de bekende kartonnen brilletjes proeven wat daar het effect van is, maar daar blijft het niet bij. Op de Blu Ray staat ook de hoogwaardige 3D-versie en als je dat ziet, dan besef je dat de film voor dat doeleinde in elkaar is gezet. Hou ons ten goede, op 2D is het een perfecte film zoals we dat van de reeks gewend zijn, maar in 3D is het toch een aparte ervaring.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...