Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2   17 nov 2011
Inlay van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2
 
     
 
Screenshot van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2   Screenshot van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2   Screenshot van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2
 
     
 
   
Genre: Avontuur, Fantasy
Acteurs: Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
Ralph Fiennes
Speelduur: 130 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,3
 
Deel deze film: Tweeten  

In dit tweede deel van de verfilming van het zevende boek gaat het verhaal verder waar we het de vorige keer hebben verlaten. De strijd tussen Harry Potter en Lord Voldemort gaat zijn laatste fase in. Samen met Hermione en Ron probeert Harry de laatste van de Horcruxes te bemachtigen in de hoop de Heer van het Duister zo te verzwakken dat ze in de naderende eindstrijd een kans maken hem te verslaan. Voldemort heeft prima door wat Harry en zijn vrienden van plan zijn en wapent zich zo goed mogelijk tegen de aanval op de oorsprong van zijn ongeėvenaarde macht. Zelfs met alle voorzorgsmaatregelen kan hij echter niet voorkomen dat zijn aardsvijand stukje bij beetje zijn krachten weet te ondermijnen. Harry, Ron en Hermoine boeken dus succes, maar dat gaat niet zonder het verlies van goede vrienden. Als het gevecht om Hogwarts uiteindelijk op grote schaal losbarst moet er voor de vrijheid een hoge prijs betaald worden en Harry beseft dat ook hij wellicht het ultieme offer moet brengen om zijn wereld voor erger te besparen.

Voor de honderden miljoenen fans betekent het uitkomen van het laatste deel uit deze succesvolle franchise tegelijk een hoogte- en een dieptepunt. Iedereen wil hem natuurlijk graag thuis op de bank nog een keer zien, maar je realiseert je dan ook dat het echt het allerlaatste deel is van ’s werelds bekendste jonge tovenaar en al zijn vrienden en vijanden. Deze achtste Potter is een meer dan waardig eind van de reeks. Visueel gezien werd er veel van verwacht en de fans werden niet teleurgesteld, want het werd een heftige eindstrijd tussen beide tovenaarskampen. Jammer dat Warner niet meer boeken uit elkaar heeft getrokken, want binnen de 7 boeken zit nog genoeg materiaal waar men wat mee had kunnen doen. Dat is een gemiste kans binnen de voor de rest perfect verlopen tien Harry Potter-jaren.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...