De Filmclub nieuwsbrief is een tweewekelijkse uitgave vol met
nieuwtjes, acties en filminformatie.

Klik hier en doe mee met de nieuwe 'Guess Who'-prijsvraag. Er staan weer vier nieuwe foto's voor je klaar, waar je je filmkennis op los kunt laten.

Vul de titel in van de film waarvan je denkt dat de foto’s afkomstig zijn en maak kans op een leuk DVD-pakket.
Hou onze site goed in de gaten, want je kunt iedere twee weken je filmkennis loslaten op vier nieuwe foto’s.

Huur vanaf komende dinsdag een van de volgende titels bij een Filmclub vestiging bij jou in de buurt.
The Last King Of Scotland

A Good Year
Notes On A Scandal

The Breed
La Vie En Rose
The Good German
TMNT

Klik hier voor een complete NIEUWE RELEASES lijst.

Unknown

Cast:
James Caviezel
Barry Pepper
Greg Kinnear
Joe Pantoliano

Regisseur:
Simon Brand

Als er één film in aanmerking komt voor het predicaat ‘de verrassing v/d maand’, dan is het “Unknown”. Ten eerste zit de film vol men bekende namen (James Caviezel, Greg Kinnear, Barry Pepper, Jeremy Sisto, Joe Pantoliano en Peter Stormare), het verhaal zit perfect in elkaar en zorgt lopende de film voor een aantal verrassingen.

“Unknown” heeft in augustus wel veel concurrentie, maar de film is het waard om tussen dat sterke product een prominente plek in te nemen.

Kijk alvast vooruit naar de films die binnenkort bij Filmclub
te huur zijn.

Unknown

.45
Harsh Times
Edmond
Natasha

Klik hier voor een complete BINNENKORT TE HUUR lijst.

Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur dan een lege e-mail naar stop@filmclub.nl.