De Filmclub nieuwsbrief is een tweewekelijkse uitgave vol met
nieuwtjes, acties en filminformatie.

Klik hier en doe mee met de nieuwe 'Guess Who'-prijsvraag. Er staan weer vier nieuwe foto's voor je klaar, waar je je filmkennis op los kunt laten.

Vul de titel in van de film waarvan je denkt dat de foto’s afkomstig zijn en maak kans op een leuk DVD-pakket.
Hou onze site goed in de gaten, want je kunt iedere twee weken je filmkennis loslaten op vier nieuwe foto’s.

When A Stranger Calls

Cast:
Derek de Lint

Regisseur:
Simon West

Iedere maand komen we binnen het grote aanbod van nieuwe films, een film tegen die ons enorm verrast. Zo'n film heeft vaak amper of helemaal niet in de bioscoop gedraaid en het komt zelfs voor dat er vrijwel geen enkele bekende acteur in meespeelt. Het is leuk dat zo'n onbekende film opduikt vanuit het niets en iedere maand selecteert Filmclub voor jou de film die het meest in het oog springt. Deze 'verrassing van de maand' kun je veilig mee naar huis nemen, want het is gegarandeerd top-amusement en als je hem als tweede film huurt, dan kost ie je maar de helft van de normale verhuurprijs. Let dus op de sticker van 'de verrassing van de maand", want dat is entertainment op zijn best.

Huur vanaf komende dinsdag een van de volgende titels bij een Filmclub vestiging bij jou in de buurt.
Pirates Of The Caribbean 2: Dead Man's Chest

She's The Man

When A Stranger Calls
Hard Luck
The Thing About My Folks
Where The Truth Lies

Klik hier voor een complete NIEUWE RELEASES lijst.

Kijk alvast vooruit naar de films die binnenkort bij Filmclub
te huur zijn.

Little Man

X-Men 3 The Last Stand

The Omen 666
Superman Returns

Bandidas
Shopgirl
A Little Trip To Heaven
Road House 2

Klik hier voor een complete BINNENKORT TE HUUR lijst.

Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief? Stuur dan een lege e-mail naar stop@filmclub.nl.