Te huur vanaf: 13 september 2011
Door middel van een zeer brutale ontsnapping redt kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) zijn oude vriend Gibbs van een leven in de Tower of London.

Londen is vanaf dat moment niet meer veilig, zeker omdat het gerucht gaat dat er nog een kapitein Jack Sparrow rondzwerft, op zoek naar een bemanning en een schip.

Als de Engelsen Jack uiteindelijk toch te pakken krijgen, wordt hij voorgeleid aan koning George die, in plaats van de piraat op te hangen, zijn hulp vraagt bij het vinden van de bron van de eeuwige jeugd. Jack is verheugd over deze uitweg, maar hij is minder blij met de kapitein onder wie hij moet varen, de weer in genade gevallen kapitein Barbossa (Geoffrey Rush).
  Hij neemt dan ook zo snel mogelijk de benen en na wat advies van zijn vader (Keith Richards) herneemt hij zijn zoektocht. Zijn bedrieger is niemand minder dan Angelica Malon (Penelope Cruz), een non die, nadat Jack haar met een gebroken hart achter heeft gelaten, zo beschadigd was dat ze in geen enkel klooster meer terecht kon.

Nog voor hij met haar op zoek kan gaan naar de twee zilveren kelken van het schip Ponce De Leon, cruciaal binnen het ritueel om de kracht van de bron te kunnen gebruiken, neemt ook Angelica hem te grazen. Als hij de volgende dag weer bij bewustzijn komt, zit hij als eenvoudig matroos op de Queen Anne’s Revenge, het schip van Edward Teach, beter bekend als de beruchte Blackbeard...

Deze vierde Pirates-film opent als vanouds met een heerlijke aaneenschakeling van actie, gebracht met een hele vette knipoog. Jack’s ontsnapping en de daarop volgende achtervolging door...

Cast: Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush en Ian McShane.
Genre: Avontuur.
 
Te huur vanaf: 13 september 2011
 
Maarten (Paul de Leeuw) is een geweldige broer die een hele bijzondere, soms wel wat verstikkende, band heeft met zijn kleine zusje Molly (Karina Smulders).

Sinds het overlijden van hun ouders heeft Maarten de verantwoordelijkheid voor haar opvoeding op zich genomen en met de hulp van zijn beste vriendin Reina (Lineke Rijxman) is Molly opgegroeid tot een jonge zelfverzekerde vrouw.

Om dit goed te kunnen doen heeft Maarten zichzelf helemaal weggecijferd en is de zorg en verantwoording voor Molly een beetje doorgeslagen. Het is dan ook een grote klap voor Maarten als Molly vanuit het niets aankondigt dat ze gaat samenwonen, want dat is een enorme verandering in hun beider leven.

Ook voor Molly’s vriend Teun is het even wennen. Hij krijgt Maarten er als ongevraagde bonus-aanbieding bij en dat is niet altijd even makkelijk. Dan slaat het noodlot toe. Molly wordt ernstig ziek en broer en zus komen tot het pijnlijke besef dat ze waarschijnlijk niet meer alle tijd hebben…

Alle Tijd is een prachtige, vrolijke, maar ook trieste film. Het is een film waarbij je tegen elkaar aan moet kruipen op de bank om samen te lachen en...
 
Cast: Paul de Leeuw.
Genre: Komedie/Speelfilm
 
Te huur vanaf: 6 september 2011
 
Jacob Jankowski (Robert Pattinson), een briljante student diergeneeskunde en zoon van Poolse immigranten, heeft een prachtige toekomst voor zich liggen.

Zijn American dream stort echter in als hij na zes jaar hard werken, op de dag van zijn eindexamen aan de universiteit van Cornell, zijn beide ouders verliest. Totaal gedesillusioneerd neemt hij niet eens de moeite zijn examen opnieuw te doen. Hij verliest zijn ouderlijk huis aan de bank en wordt dakloos.

Op zoek naar werk spring hij nietsvermoedend op de trein die het circus Benzini Bros. naar haar volgende optreden vervoert. Een circus heeft dieren en voor een goed opgeleid dierenarts is dat voor Jacob een unieke kans om toch nog wat met zijn opgedane kennis te doen. Hij maakt al snel een goede indruk op de tirannieke directeur August Rosenbluth (Christoph Waltz) en diens beeldschone vrouw Marlena (Reese Witherspoon) maakt op haar beurt een onuitwisbare indruk op Jacob.

Het circus draait zeer slecht. De grote depressie is nog lang niet voorbij en August moet meedogenloze beslissingen nemen om de zaak draaiende te houden. De aankoop van olifant Rosie, uniek in die dagen, moet het circus redden en het samen werken met dit prachtige dier brengt Jacob en...
 
Cast: Robert Pattinson, Reese Witherspoon en Christoph Waltz.
Genre: Speelfilm.
 
 
Te huur vanaf: 6 september 2011
Rick en Fred (Owen Wilson en Jason Sudeikis) zijn brave huisvaders, maar blind zijn ze natuurlijk niet. Dat betekent dat beide mannen zich maar al te graag vergapen aan alle mooie vrouwen die dagelijks hun pad kruisen, dit tot grote irritatie van Fred’s echtgenote Grace (Christina Applegate).

Rick’s vrouw Maggie (Jenna Fischer) is wat minder streng, maar ook zij beseft dat Rick wellicht zijn wilde haren nog niet helemaal kwijt is. Om er maar van af te zijn, besluit ze hem een ‘hall pass’ te geven, een vrijbrief om zich een week lang te buiten te gaan aan andere vrouwen zodat hij daarna tevreden terug kan keren als haar trouwe echtgenoot.

Fred is verschrikkelijk jaloers als hij hoort dat zijn maat een week geoorloofd vrijgezel mag zijn, want zijn vrij seksloze huwelijk zorgt voor de nodige frustraties.
 
Als hij door de politie al masturberend in zijn auto voor zijn huis wordt betrapt, krijgt ook hij zijn vrijbrief en dat betekent dat de twee vrienden samen op pad mogen, op jacht naar vrouwenvlees...

Hoe dat afloopt moet je echt gaan zien, want beide heren komen in uiteenlopende komische en gênante situaties terecht, situaties die alleen maar verzonnen kunnen worden door de meest platte komische geesten van de afgelopen vijftien jaar.

There’s Something About Mary, Dumb & Dumber, Me, Myself & Irene en The Heartbreak Kid zijn slechts een greep uit het werk dat we door de geniaal gestoorde...

Cast: Owen Wilson en Christina Applegate.
Genre: Actie/Thriller.
 
 
 
Te huur vanaf:13 september 2011
 
Samen met zijn vrouw Elizabeth bezoekt Dr. Martin Harris (Liam Neeson) een biotechnologische conferentie in Berlijn. Bij het hotel aangekomen beseft hij dat een belangrijk koffertje op de luchthaven is achtergebleven en hij stapt direct in een taxi om het te gaan zoeken.

Taxichauffeur Gina (Diane Kruger) doet haar best er zo snel mogelijk te komen, maar een slecht geladen vrachtauto zorgt ervoor dat Martin en Gina een zwaar ongeluk krijgen. Martin raakt daarbij in een coma en als hij vier dagen later wakker wordt, is hij zijn geheugen grotendeels kwijt.

Als hij na enige tijd zijn naam weer weet en daarbij ook de reden waarom hij in Berlijn is, verlaat hij tegen het advies van zijn arts in het ziekenhuis om in het hotel naar zijn vrouw te zoeken, want die moet ondertussen radeloos van ongerustheid zijn. Als hij bij het hotel aankomt, krijgt hij de schrik van zijn leven. Elizabeth herkent hem niet en ze heeft een voor hem wildvreemde man (Aidan Quinn) aan haar arm die zich voorstelt als Dr. Martin Harris.

Wat Martin ook doet of zegt, niemand gelooft hem en het lijkt erop dat hij tijdens zijn coma echt de weg kwijt is geraakt. Met de hulp van Gina probeert hij de situatie te ontrafelen en dat blijkt al snel een uiterst gevaarlijke taak te zijn…

Liam Neeson verraste een paar jaar geleden door in Taken de rol van actieheld op zich te nemen en daarmee één van de beste actiefilms van het decennium af te leveren. In Unknown bouwt hij die reputatie...
Cast: Liam Neeson, Diane Kruger, Aidan Quinn en Frank Langella.
Genre: Actie/Thriller.
 
 
Te huur vanaf: 6 september 2011
Van de één op de andere dag verandert het leven van televisiepresentator Luke (Hayden Christensen). Als hij op een ochtend wakker wordt, doet ineens niets het meer in zijn appartement. De televisie en zijn telefoon zijn volledig dood en als hij even later nietsvermoedend de deur uit loopt, komt hij in een geheel andere wereld terecht.

Er is niemand op straat en het enige wat er van al zijn medemensen over is gebleven, zijn hun kleren en andere persoonlijke bezittingen. Het is alsof ze in het niets zijn opgelost. In de daarop volgende dagen ontdekt hij dat er een duistere kracht zich van zijn wereld meester heeft gemaakt en het enige wat hem in leven houdt, is door continue omringt te zijn door licht.
 
Voldoende batterijen hebben, is ineens de primaire levensbehoefte geworden, enige betrouwbare lichtbron die de donkere schaduwen kan verdrijven. Luke beseft dat hij zo snel mogelijk een meer structurele oplossing moet zien te vinden, want dit kan hij nooit lang volhouden en de dagen worden steeds korter en dat betekent dat hij steeds langer de duisternis moet zien te weerstaan…

The Vanishing toont aan dat je met een beperkt budget toch een spannende...

Regie: Hayden Christensen en John Leguizamo.
Genre: Suspense-Thriller.
 
 


Te huur vanaf: 13 september 2011

Als zwerver (Rutger Hauer) loopt hij de hele dag op straat en zo ziet hij de meest verschrikkelijke dingen. Hij probeert zich in deze wereld, waar bijna geen wetten meet gelden, zoveel mogelijk afzijdig te houden, want je schiet er toch weinig mee op om je ergens mee te bemoeien.

Toch komt er een moment dat hij niet meer afzijdig kan blijven. Hij redt een jonge prostituee uit handen van de psychopathische Slick en levert dit heerschap persoonlijk af op het politiebureau. Helaas is de dienstdoende commandant zo corrupt als het maar kan en Slick is ook niet zomaar iemand. Hij is de favoriete zoon...
Cast: Rutger Hauer. Genre: Actie.


Te huur vanaf: 13 september 2011

Henry Torne (Keanu Reeves) is een man die het leven maar een beetje over zich heen laat komen. Hij zegt niet snel nee, is meegaand en laat zich door anderen makkelijk misbruiken. Hij leidt een saai leven in het even saaie Buffalo waar hij zonder enige vorm van ambitie in een tolhuisje uren draait.

Als hij net terug is van een nachtdienst en oud-klasgenoot Eddie Vibes hem vraagt in te vallen voor een zieke speler van zijn softbalteam, werkt Henry zonder het te beseffen mee aan een bankoverval. Hij wordt als enige gearresteerd en omdat hij zijn mond houdt over zijn 'mededaders', krijgt hij drie jaar gevangenisstraf...
Cast: Keanu Reeves, James Caan enJudy Greer. Genre: Speelfilm/Misdaad.


Te huur vanaf: 6 september 2011

Na een wilde avond tijdens Mardi Gras stapt een vijftal jongeren zwaar beschonken in de auto en dat kan alleen maar slecht eindigen. Hoe slecht kan op dat moment niemand vermoeden en als ze hun auto total loss rijden en allemaal slechts licht gewond zijn, denken ze het ergste achter zich te hebben.

Dat is helaas niet waar. Onder hun auto vinden ze een man in een operatiehemd en de kort daarna aangekomen ambulance biedt gelukkig uitkomst. Ze rijden mee naar de kliniek waar de man uit is verdwenen en daar wachten ze op hun beurt om zich te laten onderzoeken. Meegaan naar...
Cast: Robert Patrick, Robert LaSardo en Jenette Goldstein. Genre: Horror.


Te huur vanaf: 13 september 2011

Op de rode planeet Mars hebben de bewoners hun zaakjes goed op orde. Alleen de opvoeding van hun kinderen is een taak die ze liever zelf niet op zich nemen. Daarom richten ze hun aandacht op de aarde waar het concept van ouderlijk toezicht zich goed heeft ontwikkeld. Al decennia lang ontvoeren ze de beste moeders wiens kennis en ervaring ze stelen om daarmee hun opvoedrobots te kunnen programmeren.

De kleine Milo (stem: Seth Green) kan wel een tijdje zonder moeder, want die vindt hij af en toe behoorlijk lastig en veel te streng. Milo’s moeder (stem: Joan Cusack) is ook niet altijd even blij met haar zoon, want Milo is bij tijd en wijlen echt...
Cast: Seth Green (stem) en Dan Fogler (stem). Genre: Animatie/Avontuur.
 
1 Limitless
Thriller
2 The Adjustment Bureau
Thriller
3 The Resident
Suspense-Thriller
4 Just Go With It
Komedie
5 The Tourist
Thriller/Misdaad
6 I Am Number Four
Sci-Fi/Actie
7 The Mechanic
Thriller/Actie
8 No Strings Attached
Komedie/Humor/Romantiek
9 Faster
Actie
10 The Next Three Days
Thriller
11 Loft
Thriller
12 Big Mommas: Like...
Komedie
13 Black Swan
Speelfilm/Thriller
14 London Boulevard
Misdaad
15 The Rite
Suspense-Thriller
16 Drive Angry
Actie
17 Harry Potter And...
Thriller/Fantasy
18 How Do You Know
Komedie
19 127 Hours
Speelfilm/Avontuur
20 Sanctum
Avontuur
21 The Eagle
Avontuur
22 Last Night
Speelfilm
23 Double Trouble
Misdaad
24 Rango
Avontuur/Animatie
25 The Fighter
Speelfilm
 
26 Season Of The Wit...
Avontuur
27 Morning Glory
Komedie
28 Little Fockers
Komedie
29 Elephant White
Actie
30 Pizza Maffia
Actie
31 Easy A
Komedie
32 De Eetclub
Thriller/Speelfilm
33 The Dilemma
Speelfilm/Komedie/Humor
34 Stone
Speelfilm
35 Gulliver's Travel...
Familiefilm/Komedie
36 Hereafter
Speelfilm
37 Yogi Bear
Familiefilm/Komedie
38 Gnomeo & Juliet
Familiefilm/Animatie
39 Life As We Know I...
Romantiek/Komedie
40 Rapunzel
Familiefilm/Animatie
 
 
  Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.