View From The Top   28 okt 2003
Inlay van View From The Top
 
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Gwyneth Paltrow
Christina Applegate
Mark Ruffalo
Candice Bergen
Joshua Malina
Kelly Preston
Rob Lowe
Mike Myers
Marc Blucas
Stacey Dash
Jon Polito
Concetta Tomei
Robyn Peterson
Nadia Dajani
John Francis Daley
Speelduur: 87 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,3
 
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 
View From The Top is een verhaal over liefde en doorzetten. Over de wil je droom tegen iedere prijs te realiseren. Geen zwaar psychologisch drama, maar een luchtige komedie met heel wat romantiek. Van Gwyneth Paltrow had je trouwens niets minder kunnen verwachten. Gelukkig is dit geen zeemzoete film, maar een lekker lopende komedie waarin vooral Mike Myers alias Austin Powers voor de komische noot zorgt als afgewezen piloot (dit omdat hij loenst met één oog…). View From The Top zegt het al: een film over stewardessen, meer bepaald over Donna Jensen die ervan droomt haar geboortestadje te ontvluchten en het waar te maken in de grote stad.

Na gewerkt te hebben voor de kleine lokale luchtvaartmaatschappij Sierra Airlines, solliciteert Donna samen met haar vriendinnen Sherry en Christine bij de gerenommeerde Royalty Airlines. Donna's droom valt echter in het water als ze verneemt dat niet Christine maar zij de binnenlandse vluchten krijgt. Maar precies haar vlucht op Cleveland brengt haar opnieuw weer in contact met Ted, iemand waar ze ooit een oogje op had…

Naast Gwyneth Paltrow en Mike Myers vind je in deze komedie heel wat bekende gezichten zoals Rob Lowe, Candice Bergen (hilarisch als voormalige queen of the air) en Christina 'Married With Children' Applegate. Mark Ruffalo is Ted, de minnaar van dienst. Ruffalo is nog niet echt een bekende (wél rolletjes in Windtalkers en The Last Castle) maar dat zal niet lang meer duren want zijn nieuwste prent In The Cut met Meg Ryan zal beslist ophef maken."

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...