The Blacklist, Seizoen 4   11 okt 2017
Inlay van The Blacklist, Seizoen 4
 
     
 
Screenshot van The Blacklist, Seizoen 4   Screenshot van The Blacklist, Seizoen 4   Screenshot van The Blacklist, Seizoen 4
 
     
 
   
Genre: Thriller, Televisieserie
Acteurs: James Spader
 Megan Boone
 Diego Klattenhoff
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
 
Deel deze film: Tweeten  
FBI-agent Elizabeth Keen (Megan Boone, ‘Law & Order: LA’) is inmiddels op de vlucht met het criminele meesterbrein Raymond ‘Red’ Remmington (James Spader, ‘The Office’, ‘Boston Legal’), die zich in seizoen 1 als één van de meest gezochte criminelen bij de FBI aangeeft om met haar de gevaarlijkste criminelen en terroristen op te sporen om zodoende in de nabijheid van FBI-profiler Keen te kunnen zijn. Onder leiding van agent Donald Ressler (Diego Klattenhof, ‘Homeland’, ‘Pacific Ram’) zet een taskforce van de FBI een massale klopjacht in om het duo in te rekenen.


De specifieke kennis van FBI-procedures van Keen en de maximale middelen die topcrimineel Remmington ter beschikking heeft, maakt dit tot een schier onmogelijke opgave. Keen blijft geloven dat Remmington de antwoorden heeft die zij zoekt in haar onvoorspelbare reis van zelfontdekking. De stukjes van haar leven vallen langzaam op zijn plek, waaronder haar ondefinieerbare relatie met Tom (Ryan Eggold, ‘Lucky Them’). Maar, heeft ‘Red’ daadwerkelijk de antwoorden waarnaar zij op zoek is? ‘The Blacklist’ is immens populair en kent een topcast. Zo ontving James Spader voor zijn rol als Raymond Remmington twee jaar achtereen een nominatie voor beste acteur in een dramaserie. In zijn totaliteit is ‘The Blacklist’ met twee gewonnen awards (Primetime Emmy Award & ASCAP Film and Television Music Award) en 18 nominaties een succesnummer te noemen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...