Pluisje: Durf Te Vliegen   13 nov 2018
Inlay van Pluisje: Durf Te Vliegen
 
     
 
Screenshot van Pluisje: Durf Te Vliegen   Screenshot van Pluisje: Durf Te Vliegen   Screenshot van Pluisje: Durf Te Vliegen
 
     
 
   
Genre: Familiefilm, Animatie
Acteurs: Martijn Fischer (stem)
Tygo Gernandt (stem)
Manou Jue Cardoso (stem)
Kristel Verbeke (stem)
Peggy Vrijens (stem)
Klaas van Kruistum (stem)
Speelduur: 82 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
 
Deel deze film: Tweeten  

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet.

 

Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Vallei, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise Vallei is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...