Guardians   15 jun 2017
Inlay van Guardians
 
     
 
Screenshot van Guardians   Screenshot van Guardians   Screenshot van Guardians
 
     
 
   
Genre: Fantasy, Actie
Acteurs: Anton Pampushnyy
Sanjar Madi
Alina Lanina
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Tijdens de Koude Oorlog, creŽerde een geheime organisatie een team superhelden die als voornaamste taak heeft het moederland te beschermen tegen iedere denkbare bovennatuurlijke bedreiging. Het team is een selectie van het beste van het beste uit de verschillende Sovjetrepublieken die een zware training ondergaat om iedere bedreiging het hoofd te kunnen bieden, mocht de gelegenheid zich daartoe aandienen. Jarenlang moesten de helden hun identiteit verbergen, maar in moeilijke tijden laten ze zichzelf zien...

America heeft de Avengers, maar Vladimir Poetin komt met de Guardians op de proppen. De oorspronkelijke titel spreek je uit als Zashchitniki en is dus duidelijk van Russische makelij. Dat is helemaal niet verkeerd, want de film ziet er echt prachtig uit en heeft zelfs een Engelse dub die best goed gedaan is. Maar een dub is en blijft een dub en het origineel is wat ons betreft dan altijd beter. De film is gemaakt voor 380 miljoen.... Roebels wel te verstaan, zo'n kleine zeven miljoen dollar en in Rusland krijg je dus echt veel waar voor je geld, want dit ziet er gewoon heel goed uit.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...